Fönsterbyte i villa, så går det till

Att byta fönster känns ofta som ett stort och tidskrävande projekt. Har man dessutom inga kunskaper om fönster och byggteknik kan det vara svårt att veta var man ska börja. Vi är proffs på fönsterbyte och finns med dig hela vägen från idé och måttagning till montage och slutförande, så du kan lägga din tid på något annat. Du slipper ansvaret att beställa korrekt fönster på byggvaruhuset och leta reda på en snickare som kan utföra montaget.
Vi tar garantiansvaret på både produkt, material och arbetet.

Boka kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom sortimentet och hittar fönsterlösningar som passar just er och era behov.

Kvalité, service & trygghet
Våra ledord, ett tryggt fönsterbyte helt enkelt. Hos oss betalar du aldrig någonting i förskott och i vårt sortiment finns enbart produkter i högsta kvalité från ledande tillverkare i Sverige och Europa. Tillsammans med generösa garantier och  erfaren personal kan du känna dig trygg från början till slut. 

Steg 1: Kostnadsfritt hembesök

En fönsterexpert kommer hem till dig där ni tillsammans går igenom sortimentet och hittar en fönsterlösning som passar. Vi måttar fönsterna och kontrollerar förutsättningarna. Därefter får du en offert med fast pris på vad just ditt fönsterbyte kommer kosta.
Hembesöket tar normalt 45-90 minuter.

Steg 2: Tillverkning & leverans

Varje fönster och dörr tillverkas speciellt för ditt hus avseende storlek, kulör, glas och eventuella tillval. När dina nya fönster och dörrar är klara skickas leveransen direkt hem till dig från fabriken alternativt från vårt lager eller vid mindre beställningar kan montörerna ta med sig produkterna.

Steg 3: Montering

Våra erfarna montörer kommer på utsatt tid och påbörjar fönsterbytet.
De gamla fönsterna tas ner och nya monteras, drevas och nya lister sätts på plats invändigt. Beroende på vilken fasadtyp huset har görs även diverse arbete utvändigt, så som plåtarbete eller byte av dåliga foder. Vi håller det alltid snyggt och städat på arbetsplatsen.

Steg 4: Slutförande

När fönsterbytet är klart kan du gå igenom arbetet tillsammans med montörerna. Vi lämnar generösa garantier på både produkt och arbete. Givetvis tar montörerna med sig allt byggavfall och dina gamla fönster. Först nu skickas fakturan alternativt startar din delbetalning.