Få offert utan besök från säljare

Nu kan du få offert på ditt fönsterbyte utan att en säljare måste besöka er. Genom vår guide hjälper vi dig att mäta dina fönster, vi kollar på våra olika fönstermodeller, tillval och vi beskriver även hur fönsterbytet går till och vilka material som ingår. Du skickar sedan in detta underlag tillsammans med några bilder på huset, både inifrån och utifrån.

Offertunderlag & Guide

Steg 1
Ladda ner "Offertunderlag & Guide". Obs, måste göras från dator med Adobe Reader.

Steg 2
Läs igenom guiden och fyll i offertunderlaget. Önskar du hjälp med att ta fram ditt underlag kan du boka ett telefonmöte med en av våra experter, läs mer längre ner på sidan.

Steg 3
Spara pdf-filen när du fyllt i alla uppgifter. Du skickar sedan enkelt in underlaget samt bilder på fastigheten, minst en bild utvändigt och minst en bild på ett fönster invändigt.

Skicka in underlaget

Skicka ett mejl och bifoga underlaget samt bilder till: info@optimalfonster.se

Vi återkommer inom ett par dagar med komplett offert.

Få hjälp av en fönsterexpert via telefon

Önskar du hjälp med underlaget kan du boka en telefontid med oss, då går du igenom allt och mäter fönsterna tillsammans med en av våra säljare över telefon. Telefonmötet kan genomföras både med och utan facetime, det är helt upp till dig.

Förbered dig genom att läsa igenom "Offertunderlag & Guide" som du kan ladda ner här.

Du skickar in ett bokningsförslag genom formuläret. Ange ett förslag på datum och tid, har vi inga lediga säljare enligt ditt önskemål kommer vi skicka ut andra förslag på datum och tider via sms.

Boka telefonmöte