Fönstertillbehör

Varje fönsterbyte är en skräddarsydd lösning där du har möjlighet att välja lister, smyg, fönsterbänkar och mycket mer. Vi har ett standardutbud som alltid ingår i ditt kompletta fönsterbyte, här visar vi både det som ingår och de tillval du kan välja.

Lister och smyg

Släta vitmålade lister med bredd 43, 56 eller 69 mm ingår.
Allmogelister finns detta som tillval, kolla med din säljare för mer information. Hörnen geras som standard. Smyg, alltså det som är mellan fönster och list ingår också om det behövs. Smygen är vitmålad mdf.


Fönsterbänkar

Vanligtvis återanvänds befintliga fönsterbänkar. Skulle du önska ett nytt utseende kan vi erbjuda fönsterbänkar på konsol eller integrerade, du kan också välja mellan trä och sten. 


Underbleck

Underbleck monteras vita, svarta eller i samma kulör som dina nya fönster. Underbleck ingår alltid vid komplett fönsterbyte. Undantaget är om huset har en längsgående plåt runt hela huset som sticker upp under panelen, då monterar vi ett droppbleck ner mot befintlig plåt.


Foder och sidobleck

Utvändigt byter vi foder där det behövs, monteras alltid grundmålat.. Bor du istället i en tegelvilla eller ett putsat hus monteras sidobleck runt fönsterna.


Solskydd och myggnät

Vi har ett stort utbud av solskyddsprodukter i form av rullgardiner och persienner som kan beställas tillsammans med dina nya fönster.
Du kan också utrusta fönster och altandörrar med myggnät.


Ventilation

När du byter till nya fönster blir huset tätare och draget från de gamla fönsterna försvinner. Det betyder att tilluftsventilationen måste ses över.
Vi rekommenderar att lägga till spaltventiler på dina nya fönster.