Takfönster från Velux

Släpp in mer ljus och skapa trivsammare rum. Velux har ett stort utbud av takfönster, takfönsterkupor, kupoler och solskyddstillbehör.

Pivåhängt

Släpp in frisk luft med ett pivåhängt takfönster. Ett pivåhängt takfönster är enkelt att manövrera, även om det står möbler under det. Vi rekommenderar pivåhängda takfönster om du måste eller vill placera fönstret i till exempel rum där det är lågt i tak eller där du önskar en bättre utsikt över omgivningarna.

Topphängt

Himlen är gränsen med ett topphängt takfönster. VELUX topphängda takfönster manövreras med ett elegant handtag nedtill. De ger en obruten utsikt över omgivningarna och maximerar mängden dagsljus som kan släppas in. Vi rekommenderar topphängda takfönster om du måste eller vill placera dina fönster i till exempel samband med en hög stödbensvägg.

Balkong

Velux Cabrio takbalkong öppnas på några få sekunder och ger din bostad en plats i solen. Ditt hem får mer luft och ljus och en fantastisk utsikt. Konstruktionen följer taklinjen när den är stängd. Kan monteras i en taklutning mellan 35°-53° grader. Perfekt för vindsvåningar. Gör så att rummet känns större!